00 34 977 38 20 26 info@bermejoialegret.com

Aperitiu i conferències per als APIS

 

 

 

API, patrocinador líder de BMP

T’esperem a BMP el divendres 26!

En el marc de la nostra participació a Barcelona Meeting Point, que se celebrarà entre els dies 25 i 28 d’octubre de 2018, el divendres 26 d’octubre hem preparat un programa d’actes per tal que sigui un punt de trobada per a tots els API.

PROGRAMA ACTES API
Divendres, 26 d’octubre
Sala de Premsa
Palau 8 – Fira de Barcelona

10:00 – 11: 00h. CONFERÈNCIA: Màrqueting de diferenciació. Sigues tu mateix i incrementa les vendes
Sergio Marcos. Director Immoscòpia

11:00 12:00h. SESSIÓ PRÀCTICA: Resol els teus dubtes en la redacció de clàusules als contractes d’arrendament.
Olga Sanz. Assessora Jurídica Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona

13:30 – 14:30h. APERITIU GRATUÏT.
Entrada exclusiva API.

IMPORTANT:
Tots els actes es realitzaran a la Sala de Premsa de Barcelona Meeting Point (Palau 8 – Fira de Barcelona – Entrada per P. Espanya), excepte l’aperitiu, que se celebrarà al hall de la mateixa Sala de Premsa. Per tal d’accedir-hi, caldrà que disposis d’entrada de visitant professional. Si encara no t’has registrat, pots fer-ho aquí (sol·licitar business pass).

COMUNICAT

En relació a la conferència prevista sobre l’efecte de la sentència sobre l’impost d’actes jurídics documentats, que el Suprem va fer pública el passat dijous, es posposa a l’espera que aquest tribunal es reuneixi en ple el dia 5 de novembre per decidir si ha de ser el banc, i no el client, el que hagi de pagar l’impost.

Visita’ns a l’estand C315 i tindrem un detall per a tu!

 

Se informa a nuestros clientes que con motivo de la entrada en vigor del nuevo Reglamento Europeo de Protección de Datos, este Despacho a procedido a adaptar su Policia de Protección Privacidad a la nueva normativa, para lo que cualquier cliente que desee consultar, modificar o anular sus datos de carácter personal cedidos con anterioridad conforme a sus relaciones profesionales con este Despacho, puede remitir su solicitud al correo electrónico info@bermejoialegret.com

ACEPTAR
Aviso de cookies