[+API] Newsletter Novembre 2018

Novembre 2018
Clica aquí si no llegeixes l’email

 

 

Aquest mes… NOVETATS – SERVEIS – LEGAL – FORMACIÓ

NOVETATS

Proclamades les canditatures a la presidència del Col·legi d’API de Barcelona

El passat 24 d’octubre es van proclamar les dues candidatures que es presenten a les eleccions del proper 29 de novembre per renovar la totalitat de la Junta de Govern del Col·legi d’API de Barcelona. Aquí podeu consultar els components de les dues llistes.

Jubilació del gerent del Col·legi d’API de Barcelona

Us comuniquem que recentment el Sr. Josep Lluís Pellicer ha deixat de realitzar les seves funcions de gerència al Col·legi per motiu de jubilació.

Volem aprofitar aquestes línies per agrair-li la seva tasca, compromís i implicació en l’evolució del nostre col·lectiu en els darrers anys.

Més de 200 API van visitar el nostre estand a BMP

Com és tradicional, l’estand del nostre col·lectiu va ser el punt de trobada dels API que van assistir al saló immobiliari Barcelona Meeting Point, un dels més importants que es realitzen a Europa. Amb tots ells, vam poder compartir una jornada de formació i un aperitiu distès en el que vam intercanviar opinions de tots els temes que us preocupen. Gràcies per acompanyar-nos durant aquests dies!

Últims dies per inscriure’s al VII Fòrum Immoscòpia

Estem a poc més de 15 dies per a la celebració del VII Fòrum Immoscòpia, el més multitudinari que mai hem organitzat (+400 inscrits) i no volem que hi faltis tu! Encara estàs a temps d’inscriure’t i gaudir d’una jornada de formació, networking i diversió amb els teus col·legues API.

+ info

25.317, el nostre número per a la Loteria de Nadal

Ja podeu adquirir loteria per al sorteig de Nadal. Aquest any juguem amb el número 25.317. A la nostra seu podreu comprar-ne dècims sencers per un preu de 20 € cadascun. Tingueu en compte, però, que no es vendran participacions i que no s’admeten reserves.

SERVEIS

NOUS SERVEIS: cartelleria digital i informes de valoracions

Durant el mes d’octubre, vam incorporar dos nous serveis a la nostra plataforma. Ara pots estalviar-te un 25% contractant VITRINEMEDIA, un dels principals proveïdors de cartelleria digital i LED a Espanya. A més, hem ampliat l’acord exclusiu que tenim amb el Colegio de Registradores de España per tal que puguis realitzar INFORMES DE VALORACIÓ GRATIS amb els preus reals i inscrits de qualsevol immoble en tot el territori espanyol. Troba tota la informació a immorealservices.com, clicant a l’apartat «Inmoservices»

LEGAL

Qui pagarà i qui podrà reclamar l’impost d’actes jurídics documentats?

El Suprem decidirà el 5 de novembre si la banca ha de pagar l’impost d’actes jurídics documentats relatiu a la signatura de la hipoteca, després de la polèmica generada per la sentència d’aquest tribunal que dictaminava que les entitats bancàries havien de fer-se’n càrrec. Un cop presa la decisió, programarem una sessió informativa, si s’escau, per tal d’aclarir possibles dubtes.

Noves funcionalitats de tramitació telemàtica de l’Agència Tributària de Catalunya

Us fem saber que la seu electrònica de l’Agència Tributària de Catalunya ha incorporat noves funcionalitats de tramitació telemàtica pel que fa a la representació telemàtica i el model de formulari 510 sobre l’impost sobre els habitatges buits, entre d’altres. [+info]

FORMACIÓ

+ 150 inscrits a la sessió gratuïta sobre protecció de dades al sector immobiliari

El passat 11 d’octubre es va realitzar amb èxit la primera de les 4 sessions formatives gratuïtes anuals que realitzarem sobre temes del vostre interès. En aquesta ocasió, els API assistents van aclarir dubtes sobre com els afecta la normativa de protecció de dades. Creus que hi ha algun tema al que seria interessant dedicar una d’aquestes sessions? Envia’ns un email i parlem-ne!

Vull suggerir un tema per a una sessió formativa

CURS: Tributació indirecta de les operacions immobiliàries

Els dies 7, 14 i 20 de novembre es realitzarà un curs de 9h bàsic per conèixer quins són els impostos indirectes que afecten les transaccions immobiliàries i saber quin s’ha de liquidar en cada moment.

+ info

RECORDA

Tens disponibles els certificats de les assegurances per a la teva consulta i descàrrega de forma contínua a la plataforma Inmorealservices.

Cal que entris a la plataforma http://private.inmorealservices.com/login/ utilitzant les teves claus d’accés.

 

 

 

 

 

Se informa a nuestros clientes que con motivo de la entrada en vigor del nuevo Reglamento Europeo de Protección de Datos, este Despacho a procedido a adaptar su Policia de Protección Privacidad a la nueva normativa, para lo que cualquier cliente que desee consultar, modificar o anular sus datos de carácter personal cedidos con anterioridad conforme a sus relaciones profesionales con este Despacho, puede remitir su solicitud al correo electrónico info@bermejoialegret.com

ACEPTAR
Aviso de cookies