00 34 977 38 20 26 info@bermejoialegret.com

El butlletí de les cooperatives de treball

Consulta aquest correu des del navegador

El butlletí de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

3 de juny de 2019

Benvingudes!

El mes de maig donem la benvinguda a 10 noves cooperatives! Durant aquestes setmanes han arribat La Chiapaneca (foto), Cervesers Artesans de Catalunya, Professors TDAH, Les Obagues, IOK Arquitectura, Mas Les Vinyes, Espai Coneix, Terra Social Food, FCP, IQcoop. Si les voleu conèixer, aneu al cercador del web.

Compte enrere per l’Assemblea 2019

Arriba l’Assemblea de la Federació, el moment de retrobar-nos per repassar l’activitat de l’any i conèixer el pla de treball pels propers mesos. El proper 14 de juny us esperem a l’Auditori de Barcelona Activa. I aquest any, si no podeu venir, conecteu-vos a l’Assemblea en streaming.

Informació i inscripcions a l’assemblea

Invitacions pel BizBarcelona

Un any més, la Federació es prepara per anar al BizBarcelona amb un stand informatiu, presència a l’espai Assessora’t i dues conferències. Si voleu assistir-hi, el 12 i 13 de juny, tenim invitacions disponibles per a cooperativistes. Reserveu la vostra!

En marxa la 2a edició del programa Apadrinament

El Programa d’Apadrinament Cooperatiu és una ocasió per a conèixer i aprendre de persones que han viscut experiències similars a les vostres, tant si sou una cooperativa amb trajectòria com si fa poc que us heu constituït. Consulteu les dates de les entrevistes de selecció per participar al programa d’Apadrinament Cooperatiu.

Més informació

Les sessions del Cafè de la Federació viatgen pel territori.

La col.laboració amb els Ateneus Cooperatius porta les sessions del Cafè de la Federació a diverses poblacions. Consulteu les convocatòries a Sabadell, Tàrrega i Sant Feliu de Llobregat per a la proposta Omnicanalitat per augmentar les vendes.

Consulteu l’agenda

Inscripcions obertes: Liderant la innovació digitalLa Fundació Seira i EADA impulsen una formació d’alt nivell orientada al desenvolupament de les competències digitals professionals dels i les cooperativistes. Liderant la innovació digital dona les claus per definir el procés de transformació digital, la seva implementació i desplegament com un element estratègic de les cooperatives, més enllà de la utilització d’eines i aplicacions tecnològiques.

Consulteu el programa

Formacions• Crea la teva cooperativa, pistes per acompanyar la constitució de la vostra cooperativa. Dimarts 4 i dilluns 17 de juny a les 12h.

• Introducció a la cooperativa, dues sessions per aprendre tot el que necessitareu ara que sou cooperativistes. Comença dimarts 18 de juny.

• Cafè de la Federació: micrologística, per a conèixer le concepte i com aplicar-lo al dia a dia de la cooperativa. Dijous 20 de juny, de 8.30h a 10.30h.

• Comunicació feminista i inclusiva, dues sessions per treballar la comunicació amb perspectiva feminista com una forma de transformació social. Comença divendres 21 de juny.

• Governança cooperativa, Per millorar la vostra participació als òrgans de govern de les cooperatives. Dijous 27 de juny, 10.00h

• Lideratge col·lectiu i gestió compartida, desenvolupar coneixements i habilitats per abordar el lideratge i la gestió compartida. Divendres 5 de juliol, 10.00h

 

 

 

 

 

 

 

 

Rebeu el Butlletí de les cooperatives perquè us hi heu subscrit en aquest llista. Podeu actualitzar les vostres dades o donar-vos de baixa i no rebreu més el butlletí.

En relació a les dades personals que ens faciliteu, i d’acord al RGPD, (UE) 2016/679, us informem que el responsable del seu tractament és la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya – CIF:G62015789 – c. Premià núm.15, 1ª planta, 08014 Barcelona – telf. 933188162. Les vostres dades no seran comunicades a tercers i seran conservades mentre no retireu el vostre consentiment o us doneu de baixa. Per exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació o oposició envieu un correu electrònic a federacio@cooperativestreball.coop

 

 

 

 

Se informa a nuestros clientes que con motivo de la entrada en vigor del nuevo Reglamento Europeo de Protección de Datos, este Despacho a procedido a adaptar su Policia de Protección Privacidad a la nueva normativa, para lo que cualquier cliente que desee consultar, modificar o anular sus datos de carácter personal cedidos con anterioridad conforme a sus relaciones profesionales con este Despacho, puede remitir su solicitud al correo electrónico info@bermejoialegret.com

ACEPTAR
Aviso de cookies