Veure aquest correu en el teu navegador

56.829 pomes solidàries

La campanya solidària “Una Poma per la Vida” ha aconseguit batre un nou rècord amb la venda de 56.829 pomes en només dos dies, un 13% més que l’any passat. Des de la FEM us donem 56.829 gràcies!

La suma de molts petits gestos

L’èxit d’Una Poma per la Vida és la suma de molts gestos. D’una banda, de Supermercats Condis que des de fa 10 anys ens dona suport; d’altra banda dels voluntaris i voluntàries, que ens regalen el seu temps per vendre les pomes solidàries i, finalment, de totes les persones que any rere any compreu la poma.

Aquest any, la campanya es va celebrar els dies 10 i 11 de novembre als supermercats Condis i a moltes empreses, que es van solidaritzar amb la malaltia i que van sorprendre el seu personal deixant sobre la taula la poma que lluita contra l’esclerosi múltiple. Els fons recaptats es destinaran a impulsar l’ocupabilitat de les persones amb EM.

Llegeix aquí

 

El pacient informat

Dilluns que ve és 18 de desembre i és el Dia Nacional de l’Esclerosi Múltiple. La FEM ha organitzat un acte amb el títol “Fuentes de información y EM. ¿Tú que decides?” sobre el pacient informat i empoderat que tindrà lloc al Cemcat a les 7 de la tarda i que podràs seguir via web de la FEM i des el Facebook de la FEM.

Llegeix aquí

 

Grup de suport a joves amb EM

Aquesta setmana ha començat el nou punt de trobada per a joves, que es reunirà quinzenalment i està dirigit per la psicòloga i la treballadora social de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Llegeix aquí

 

T’ajudem a crear la teva marca personal

Si tens discapacitat i busques feina, et podem ajudar.  T’oferim beques formatives, borsa de treball i et posem en contacte amb les empreses que et poden contractar.

Mira aquest vídeo

Les 10 novetats de l’EM presentades a l’ECTRIMS

Si vols conèixer de primera mà les últimes línies en la recerca de l’EM, no et perdis les novetats que es van presentar a París sobre els últims assajos clínics, la intel·ligència artificial i la microbiota.

Llegeix aquí
FES-TE’N SOCI

 

Se informa a nuestros clientes que con motivo de la entrada en vigor del nuevo Reglamento Europeo de Protección de Datos, este Despacho a procedido a adaptar su Policia de Protección Privacidad a la nueva normativa, para lo que cualquier cliente que desee consultar, modificar o anular sus datos de carácter personal cedidos con anterioridad conforme a sus relaciones profesionales con este Despacho, puede remitir su solicitud al correo electrónico info@bermejoialegret.com

ACEPTAR
Aviso de cookies