Comentaris que sí t’haurien de fer si tens esclerosi múltiple

Rebre suport quan t’han diagnosticat esclerosi múltiple o oferiments per ajudar-te en les tasques diàries són coses que et faran sentir més còmode.

Persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple

Sergi Martínez: “Hi ha alguns amics que m’han dit que no vull treballar”

Novetats

5 recursos que poden millorar la vida dels pacients amb EM

Herbes estranyes i meravelloses, dietes revolucionàries… No hi ha cap evidència clínica que demostri l’eficàcia d’aquestes «cures».

Llegir més

Mites i veritats sobre l’esclerosi múltiple

No facis cas a aquells que et diuen que no hi ha tractaments efectius per a l’esclerosi múltiple o que segur que acabaràs en una cadira de rodes.

Llegir més

Recuperació després d’una recaiguda, quina és la teva capacitat de resiliència?

L’Enciclopèdia Catalana defineix resiliència com la capacitat de l’individu per a afrontar amb èxit una situació de risc.

Llegir més

 

Segueix-nos

Se informa a nuestros clientes que con motivo de la entrada en vigor del nuevo Reglamento Europeo de Protección de Datos, este Despacho a procedido a adaptar su Policia de Protección Privacidad a la nueva normativa, para lo que cualquier cliente que desee consultar, modificar o anular sus datos de carácter personal cedidos con anterioridad conforme a sus relaciones profesionales con este Despacho, puede remitir su solicitud al correo electrónico info@bermejoialegret.com

ACEPTAR
Aviso de cookies