Actualidad Inmobiliaria
Del 26 d’octubre al 01 de novembre de 2017 Bon dia! El 2017 és un dels millors anys de la inversió immobiliària a Catalunya, segons Aguirre Newman. L’encariment dels preus dels lloguers s’està accelerant, segons les dades de l’Incasòl. Per últim, l’agència de qualificació Fitch adveretix que hi ha bombolla de preus de l’habitatge a Barcelona i Madrid.

 

El segon millor any en inversió immobiliària de la història

ara.cat, X. G., 21 d’octubre – Al marge de l’evolució de la política, el 2017 serà recordat com un dels millors anys de la inversió immobiliària a Catalunya. El 2016 va ser un any de rècord històric, amb 2.500 milions d’euros invertits…Leer en la web.

 

 

L’encariment del lloguer s’accelera

ara.cat, Xavier Grau, 23 d’octubre – Que el preu dels lloguers és un problema social important ja no ho dubta ningú. Però les polítiques impulsades per les administracions no sembla que, de moment, hagin frenat l’escalada. Ben bé al contrari. L’encariment dels preus dels lloguers s’està accelerant cada cop més, segons demostren les dades sobre les fiances dipositades a l’Incasòl… Leer en la web.

 

 

Se informa a nuestros clientes que con motivo de la entrada en vigor del nuevo Reglamento Europeo de Protección de Datos, este Despacho a procedido a adaptar su Policia de Protección Privacidad a la nueva normativa, para lo que cualquier cliente que desee consultar, modificar o anular sus datos de carácter personal cedidos con anterioridad conforme a sus relaciones profesionales con este Despacho, puede remitir su solicitud al correo electrónico info@bermejoialegret.com

ACEPTAR
Aviso de cookies