00 34 977 38 20 26 info@bermejoialegret.com

Sopar col·loqui de Nadal amb Ricard Font, president de Ferrocarrils de la Generalitat – 12 de Desembre – Casa Joan Miret (Tarragona)

Convidat

Sr. RICARD FONT
President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)
_______________

Qui ens parlarà de:

«Connectar la metròpolis del Camp de Tarragona amb el món
per mitjà d’FGC»
_______________

És llicenciat en ciències jurídiques per la Universitat de Girona (UdG); màster en Dret del Territori, Urbanisme i el Medi Ambient (UPF); màster en Gestió i Administració de Societats i Cooperatives (UdG); entre altres.

El 2011 és nomenat director general de Transports i Mobilitat i el 2013 secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Ha estat president d’Aeroports Públics de Catalunya, president de l’empresa Infraestructures.cat (empresa constructora de tota l’obra pública de la Generalitat), etc.

Actualment presideix Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Data: Dimecres, 12 de desembre de 2018
Lloc: Casa Joan Miret
Rambla Nova, 36 | 43004 | Tarragona
(com arribar?)

______________________________
HORARI
Copa de benvinguda: 20:00h
Inici sopar: 20:30h
Finalització acte: 23:00h

Tiquet SOPAR: 40,00 euros

Membres Gresol: sense cost
Membres Tribuna Jove: 30,00 euros

 

INSCRIPCIÓ MEMBRE GRESOL

INSCRIPCIÓ MEMBRE TRIBUNA JOVE

INSCRIPCIÓ GENERAL i ACOMPANYANTS

– PROPERES ACTIVITATS –
• 23 de gener. Dinar col·loqui amb Juan A. Samaranch, vicepresident del COI. Reus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D’acord amb l’ establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del qual és titular FUNDACIÓ PRIVADA GRESOL DE LA CATALUNYA NOVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres serveis que puguin ser del seu interès.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili fiscal de FUNDACIÓ PRIVADA GRESOL situat a C. Maria Aurèlia Campmany, 4 1º 4ª 43204 REUS (Tarragona) o gresol@gresol.org.

 

 

Se informa a nuestros clientes que con motivo de la entrada en vigor del nuevo Reglamento Europeo de Protección de Datos, este Despacho a procedido a adaptar su Policia de Protección Privacidad a la nueva normativa, para lo que cualquier cliente que desee consultar, modificar o anular sus datos de carácter personal cedidos con anterioridad conforme a sus relaciones profesionales con este Despacho, puede remitir su solicitud al correo electrónico info@bermejoialegret.com

ACEPTAR
Aviso de cookies